Український форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український форум » Тестовый форум » Волосся

Волосся

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Моє волосся завжди привертало увагу, але тепер я вирішила його обрізати з практичних міркувань. Хочу продати його, але не знаю, де це можна зробити. Чи може хтось порадити місце для продажу волосся?

0

2

Привіт усім! Хочу поділитися чудовою знахідкою для тих, хто має довге незабарвлене волосся і бажає його продати за вигідною ціною. Я натрапила на скупку волосся https://hairua.com/  HAIRUA, яка спеціалізується на купівлі натурального волосся без сивини. Вони пропонують неймовірно високу ціну – від 5000 гривень за волосся довжиною від 40 см! Це чудова можливість отримати значну суму за свої локони. До того ж, якщо у вас є багато волосся, ви можете заробити до 100000 гривень за 1 кілограм! Усе, що потрібно, – це зателефонувати їм за номером +380930835633 або написати у Viber, щоб дізнатися точну ціну і домовитися про продаж. Компанія працює по всій Україні, тому не має значення, де ви знаходитесь. Рекомендую звернути увагу на HAIRUA, якщо ви хочете продати своє волосся вигідно і без зайвих клопотів.

0

Вы здесь » Український форум » Тестовый форум » Волосся